Skip to main content

I miss Lapland. I haven't been there for ages. There are so many things to take photos of there. This photo was taken a while back on the Eastern top of Pyhätunturi (the Pyhä fell), that is called Kultakero ("the gold hill"). It's a good view, and with a good weather, you can see quite far from there.

Lappiin on ikävä. En ole ollut siellä pitkiin aikoihin. Siellä on paljon kuvattavaa. Tämä kuva on otettu jonkin aikaa sitten Pyhätunturin itäisimmän huipun, Kultakeron laelta. Näköala on melkoinen, sieltä näkee hyvällä ilmalla tosi kauas.

Like always, the photoNFT can be found on Lensy. Be sure to check out all of my other NFTs there!

Kuten aina, NFT-kuva löytyy Lensystä. Käy samalla katsastamassa muut NFT:ni siellä!

Have a fun day and I'll see ya again tomorrow!

(Sama suomeksi.)