Skip to main content

I am particularly proud of this photo, since it proves the age old adage that the best camera is the one you have brought with you. This one was taken with my smartphone, so the quality is not quite on par with those taken with professional camera equipment, but it is still breathtakingly beautiful.

Olen erityisen ylpeä tästä kuvasta, sillä se todistaa ikivanhan viisauden siitä, että paras kamerasi on se, jonka satuit ottamaan mukaasi. Tämä kuva on otettu kännykällä, joten laadultaan se ei ole aivan ammattilaisvalokuvauslaitteiston tuottamien kuvien tasolla, mutta on joka tapauksessa henkeäsalpaavan kaunis.

If you buy this NFT, you will receive not one, but several versions of this same photo packed into a nifty PDF. Export them on to your hard drive, and use them as a wallpaper for your computer or smartphone. Check the unlockable file!

Jos ostat tämän NFT:n, et saa pelkästään yhtä kuvaa, vaan useampia erilaisia versioita samasta kuvasta pakattuna PDF-tiedostoon. Tuo kuvat tiedostosta kovalevyllesi, niin voit helposti käyttää niitä taustakuvana koneessasi tai kännykässäsi. Muista siis avata lukkotiedosto (unlockable).

See ya again Tomorrow! // Nähdään jälleen huomenna!