Skip to main content

Since I was so happy with the theme, I decided to publish one more study in contrast between light and darkness. As daylight is the main culprit whenever it comes to discussion of camera dynamics – especially every Summer – I went “against the grain”, and provided you guys with a lot of contrasty photos.

Koska olin niin iloinen teemastani, päätin julkaista vielä yhden tutkielman valon ja pimeän välisestä kontrastista. Kun päivänvalo sattuu olemaan päävihollinen aina, kun kameran dynamiikka tulee kyseeseen – varsinkin kesäisin – kävin vastarintaan ja toin näytille paljon korkeakontrastisia kuvia.

Fact being, while there are still many more of these now in my back catalog, I’m forced to post only one for now. I will eventually post more, but I might have to change the subject for my project has only a week left. I want my current NFT portfolio to be as wide and diverse as possible.

Tämän hetken tosiasia on kuitenkin se, että vaikka katalogissani on nyt monia tällaisia kuvia, minun on pakko julkaista tälläerää enää vain yksi. Tulen julkaisemaan enemmän myöhemmin, mutta minun pitänee kuitenkin vaihtaa aihetta, koska projektissani on vain viikko jäljellä. Haluan nykyisen NFT-portfolioni olevan niin laajan ja monipuolisen, kuin vain mahdollista.

Daylight

You can find this NFT on Lensy.io, and Tribaldex OpenHive. I tokenized 10 editions. Each edition is eligible for a signed physical print, if you so wish.

Löydät tämän NFT:n sekä Lensystä, että Tribaldexistä (linkit yllä). Tokenisoin kuvasta 10 painosta, jonka jokainen ostaja saa halutessaan myös signeeratun fyysisen printin.

Have fun! I will see you again Tomorrow!
Pitäkää hauskaa! Näemme toisemme jälleen huomenna!